+359 899 000 874
+359 899 000 874
info@renco.bg
г. Варна, ул. Кестен 14, вход В, офис 2

За нас


Renco.bg предлага сглобяеми жилищни, индустриални сгради и халета от Glass-Reinforced Polymer (GRP).

Материалите и технологията на монтаж се разработват вече 20 години, но са нови за България. Нашата цел е да въведем и популяризираме този тип сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции на българския пазар.

Те се отличават с висока енергийна ефективност, не замърсяват околната среда, сглобяват се бързо, лесни са за поддръжка и до 95% от материала може да се използва за нова сграда след демонтаж. Освен това с тях може да се реализира всеки архитектурен проект.

Предлагаме на клиентите си наистина изгодно решение – за тях и за природата.

Екипът ни се състои от специалисти с богат професионален опит в различни сфери: архитекти, проектанти, строители, интериорни дизайнери, брокери на недвижими имоти. Заедно създаваме и построяваме вашия дом или сградата, която ви е необходима.

Съвсем кратките срокове за сглобяване ни позволяват да отделим достатъчно време на предварителната работа: проектиране, проучване на терена. С търпение, опит и внимание към детайла успяваме да удовлетворим изискванията на всеки клиент. Знаем, че строежът на собствен дом или на сграда за вашия бизнес е голяма, отговорна крачка за вас и се радваме да ви помогнем.

Мисията ни е да строим енергийно ефективни, устойчиви на климатичните промени и годините, красиви, екологични сгради на достъпна за клиентите ни цена. Вярваме, че така допринасяме за подобряване качеството на живота и за опазване на околната среда.

Принципите, които спазваме в работата си, са:

  • вслушвай се в желанията на клиента и му предложи проект за сграда, който отговаря максимално на неговите цели, изисквания и бюджет;
  • изпълнявай прецизно и отговорно професионалните си задължения;
  • използвай материалите и технологията за монтаж на Renco, за да създадеш функционална, здрава, удобна сглобяема къща или сграда.

ЕИК/ПИК: 204449197
г. Варна, ул. Кестен 14, вход В, офис 2
+359 899 000 874

 

Връзка с нас

Email:

Моля, попълнете формата за обратна връзка

Полетата със * са задължителни.


 
Контакти