+359 899 000 874
+359 899 000 874
info@renco.bg
г. Варна, ул. Кестен 14, вход В, офис 2

Специализирани


Сглобяеми кабини

Сглобяеми кабини, които се монтират и демонтират лесно и в труднодостъпни райони – ако това е, което ви трябва, вече сте го намерили. Предлагаме кабини, които се сглобяват за ден-два, дори от неспециализирани работници, и ви спестяват време, средства за строеж и допълнителни разходи.

 • Материалът е тухли от фибростъкло – Glass-Reinforced Polymer (GRP).
 • Технологията на сглобяване – композитните тухли се заключват една за друга, а самото заключване се блокира.
 • Повторна употреба – кабината може да се разглоби, щом не ви трябва повече, и да се сглоби отново на друго място, когато ви е необходима. (Рециклируемост на материала до 95%.)  

Кабините се сглобяват без проблем в труднодостъпни или земетръсни райони и имат гаранционен срок. При нас ще намерите готови проекти за сглобяеми кабини, но можем да работим и по ваш проект. Материалът е гъвкав, позволява ефективно изпълнение на различни архитектурни решения.

 

Бронирани кабини

Материалите, от които се сглобяват бронираните кабини – тухли от фибростъкло – отговарят на стандарт за устойчивост на стъклото срещу куршуми EN1063, степен BR7 на Европейския комитет по стандартизация. Преминали са и тест за устойчивост на 1 кг експлозив С4.Това, както и:

 • краткото време за сглобяване,
 • възможността да се разположат в район с ограничен достъп или земетръсен район,
 • устойчивостта им на всякакви климатични промени и природни бедствия

правят бронираните кабини на Renco практично, икономично и надеждно решение.

Предлагаме ви сглобяеми патрулни станции, станции за граничен контрол и всякакъв друг тип кабини с по-висока степен на сигурност, които трябва да се монтират и демонтират бързо дори на труднодостъпни места.

 

Бронирани патрулни станции

Бронираните патрулни станции трябва да са стабилни, здрави, устойчиви на всякакви механични въздействия, да се монтират и демонтират лесно дори в труднодостъпни райони.

Ние ви предлагаме сглобяеми патрулни станции, покриващи всички тези изисквания.

 • Изграждат се от тухли от фибростъкло, които отговарят на стандарт за устойчивост на стъклото срещу куршуми EN1063, степен BR7 на Европейския комитет по стандартизация и са минали тест за устойчивост на 1 кг експлозив С4.  
 • Слобяват се за 1 до 2 дни, като за целта не ви е необходим квалифициран екип.
 • Устойчиви са на всякакви природни бедствия – пожари, наводнения, силен вятър.
 • Разглобяват се бързо и могат да се сглобят отново на същото или друго място. (До 95% рециклиране на материалите, от които е построена патрулната станция.)

Renco разполага с готови проекти за бронирани патрулни станции, но ако желаете, може да се направи и станция по ваш проект. Композитните тухли са материал, който позволява изпълнението на всякакви архитектурни решения.

 

Бронирани гранични контролно-пропускателни пунктове

Renco предлага сглобяеми, бронирани гранични контролно-пропускателни пунктове.
Конструкциите са здрави, стабилни. Един пункт може да се монтира за ден или два, без за това да е необходим специализиран екип.

Материалите, от които се сглобяват пунктовете, са тухли от фибростъкло със специфичен, патентован от Renco, начин на заключване и блокировка. Те са рециклируеми и до 95% от тях могат да се ползват за сглобяване на друга постройка.
Композитните блокчета са минали тестове за устойчивост на:

 • климатични промени и природни бедствия;
 • стъклото срещу куршуми EN1063, степен BR7 на Европейския комитет по стандартизация;
 • 1 кг експлозив С4 и ръчни гранати.

Те позволяват изпълнение на неограничен брой архитектурни решения, както и построяване на пунктове на труднодостъпни места.

 
 
Контакти