+359 899 000 874
+359 899 000 874
info@renco.bg
г. Варна, ул. Кестен 14, вход В, офис 2

Хидропонни системи


Когато става въпрос за екологично чист продукт, всеки от нас се замисля колко нитрати може да има в храните, които консумира и с това започва да търси алтернативно решение за собствено производство на някои продукти!
Нашите хидропонни системи дават една такава възможност за всеки дом и промишлено производство на зеленчуци.
С една хидропонна стена може да се даде добра и екологично чиста продукция за всеки дом и производство.
Самата система е създадена от комзицитният материал GRP (Glass Reinforced Polymer) - фибростъкло, което не позволява на вредните организми да заразят самите растения. Всички болести, които се предават от почвата към производството на зеленчуци се изолират с хидропонната система.
Една компактна  хидропорна система може да се разположи в хола на апартамента или на терасата без да заема полезната площ от него и даде на дома ви свежа и екологично чиста продукция, но и да украси с живи растения част от него.
За промишленото производство резултатите от хидропонната система са отдавна наясни, но ние можем просто да припомним някои така интересни цифри при производството на екологично чисти хранителни продукти с хидропонни системи.

Пример : 100кв.м може да се разположи хидропонна система с 6000 растения, това дава предимство на всеки производител да увеличи площта на своето стопанство, да има до 70% по-голяма и по-качествена продукция, която е екологично чиста. Може да спести от разходите за напояване на продукцията до 95% и да предостави на пазара екологично чист продукт с високо качество. Резултатие наистина са интересни за самите нас, но хидропонните  системи се използвали още далеч далеч в миналото, доказателства за това са йероглифите в Египет.

И най-вече, всеки един производител може да бъде спокоен за производството си и да е защитен от всички вредители, атмосферни условия, да знае какво точно се случва по време на растежа в хидропонната оранжерия и да даде гаранция за своя добив и продукция на крайния потребител.

 

 
 
Контакти